9.30.2012

BENŽÍK HLEDÁ SPRÁVNÉHO PÁNA, KTERÝ HO BUDE VÉST



BENŽÍK č. 578 pes, kříženec malého vzrůstu, 6 let; Benžík je pejsek malého vzrůstu, avšak osobité povahy, proto potřebuje páníčka, který ho dokáže zaměstnat a dá mu nejen dostatek lásky, ale i výchovu. Benžík je v kotci naprosto zoufalý, velmi mu chybí lidská společnost a moc si přeje dostat se ven. Potřeboval by už konečně najít domov, kde by se mu někdo věnoval, ale zároveň si ho nenechal přerůst přes hlavu. Benžík má rád dlouhé procházky, navzdory krátkým nožičkám má velkou výdrž a potřebuje utahat.
 Benžík potřebuje zkušeného psího pána, který ho naučí poslušnosti a bude mít u toho velkou trpělivost. Benžík moc poslouchat neumí, protože do útulku ho odložili jako štěně. Benžík je zdravý, aktivní a dá se v případě potřeby nosit i v kabele, ale to není třeba protože má silnou stavbu nohou i celého těla. Díky malému vzrůstu nehrozí problémy s klouby nebo svaly. 
BÁSNIČKA OD VĚRKY:
Benžík je osobnost pro zkušeného psovoda,který ví, že pokora a poslušnost je výhoda. V kotci je Benžík zoufalý jak pták žal,není tu nikdo, kdo svobodu by mu dal.Nenech se zmást jeho krátkými nožkami,ten horu by zdolal, než sjel bys ji běžkami.Aktivní psík plný elánu,potřebuje utahat hned po ránu.Za život plný pohybu získáte kámoše,který nikdy neleze doma do koše.♥
DÁTE MU PRÁVĚ VY ŠANCI, ABY SE NAUČIL BÝT VĚRNÝM SPOLEČNÍKEM A TVOREM, KTERÝ VÍ, CO JE TO PRAVÁ LÁSKA???

9.29.2012

BENÍK TAKÉ POTŘEBUJE DOMOV!



BENÍK č. 748 pes, kříženec malého vzrůstu, 6 let. Beníček se dostal do útulku přímo od majitelů z důvodu, že se ohnal po dítěti a kousl ho...co bylo důvodem tohoto jeho jednání už můžeme pouze hádat, ale asi to nebyla jen vina Beníka. Beník je k lidem velice přátelský a mazlivý, moc rád se nechá chovat a mazlit. K menším dětem ho přesto raději nedoporučujeme, ale byl by ideálním společníkem pro starší lidi. Je to malý pejsek, kterého s sebou můžete nosit i v taštičce, je to ideální pejsek i do velkého města. Beník má rád dlouhé procházky, je hravý a kontaktní i k cizím lidem. Nedoporučujeme k rodinám s dětmi, je vhodný pro dospělé bez dětí a nebo k párům za středním věkem, kterým už děti už odrostly a nebo k rodinám s dětmi 12+ let.   
Beníkovi je sice už 6 let, ale stále je to malinkatý pejsek. Pokud nějaká slečna hledá kabelkového pejska, ale přitom měla jedinečného společníka a zároveň by mu dávala velkou lásku, byl by pro ni ideální. Beník je naprosto zdravý pejsek, a jediným problémem u něj jsou špatné zážitky s dětmi, kvůli čemuž se dostal právě do útulku. NIKDY NENÍ VINA POUZE NA PSOVI. Pokud psu nikdo neubližuje 
a nedělá, co by ho mohlo dráždit pes nikdy nevystartuje. 

ZDRAVÝ, AKTIVNÍ A PŘITOM PŘÍTULNÝ PEJSEK - VEJDE SE DO KABELKY. Díky malému vzrůstu nehrozí potíže s klouby nebo svaly.



KAŽDÝ POTŘEBUJE LÁSKU, PROČ BY JI ON NEMĚL MÍT?

9.28.2012

Jodie Marsh in Candy Bikini photoshoot

I know that this is more than 7 years old photoshoot
but I really her looks here. Jodie is now bodybuilder and joined company of Celebrity Big Brother in UK again.
Hot body, perfect blond hair and sweet candy bikini!
Jodie has own reality show named Totally Jodie Marsh, she´s also well-known for her topless clothes and slutty attitude. Jodie was in Celebrity Big Brother together with Pete Burns and she was the first person who was voted out. Pete Burns called her an imbecile and made a big drama around her person.  ANYWAY I really adore the look she had back in this photoshoot altough I was never her fan.



10 AND MORE SEXY HOT PHOTOS INSIDE OF THIS ARTICLE and Marsh´s Bio!

9.27.2012

3000 hits!

We thanks for 3000 views!!! To every visitor!!!!
ADOPT pet - DON´T BUY!!

ŠARYK STÁLE POTŘEBUJE DOMOV

Toto je Šaryk, kromě špatných zoubků (které jsou v jeho věku naprosto normálním problémem, který se dá lehce řešit dentálními tyčinkami, které slouží i jako pamlsek), je naprosto v pořádku. V jeho jménu, strašně moc prosím někoho, kdo by si ho zval a udělal mu krásné babí léto z podzimu jeho života.

ŠARYK č.494 pes, kříženec malého vzrůstu. Šaryk je osobitý a čiperný pejsek. Je to psí osobnost, má rád procházky a jen tak se nedá. Člověku, který mu dá šanci ukáže svoji milou povahu. Bude věrným společníkem a mazlíkem. Ideální umístění by byl nějaký vesnický dvoreček, kde by si mohl pobíhat a hlídat svého nového pána. Ale v případě, že máte jen byt, tak stačí pravidelné procházky (minimum 4 krát denně - je to starý pejsek), kde se vyběhá a protáhne. V Ciboušově je nejdéle právě on. Je vhodný pro rodiny s dětmi (od 5-6 let), ale bylo by vhodnější, aby byl u někoho, kdo rozumí starším pejskům a má s nimi zkušenosti.

 
 

9.26.2012

Adopce psů z Útulku Klášterec nad Ohří


BOJAR: č. 524 německý ovčák mohutného vzrůstu, cca 65 cm khv, 7 - 8 let. Bojárek je v útulku již 4 roky, ale stále doufá v nový domov. Bohužel podobných pejsků je v útulcích mnoho a tak se na Bojárka ještě páníček nedostal. Je to velmi milý, mazlivý a hodný pejsek. Má dobráckou a přátelskou povahu, avšak díky svému vzrůstu budí za plotem respekt již svou přítomností.Je vhodný na dobře oplocenou zahrádku i do kotečku s výběhem na zahradu. Má moc rád lidi a jejich společnost, svému novému páníčkovi bude věrným kamarádem.

 
Buč č. 813 pes, je temperamentní a veselý pejsek, který přinese své nové rodině mnoho radosti a oživení, ale zároveň je potřeba počítat s tím, že pro svoji temperamentní povahu bude potřebovat dostatek pohybu a pozornosti.Je to mladý pes tvárné povahy, který potřebuje ještě dovychovat a naučit slušnému chování při pobytu osamotě, ale při pevném a přitom spravedlivém vedení a možnosti vybít své zásoby energie to půjde.Je vhodný k aktivním lidem, miluje dlouhé procházky. Jsou mu asi tak 4 roky 

 
Lumpík č. 760pes, kříženec (mezi předky možná špic či shiba inu). Je to krásný pejsek zajímavého vzhledu, zatím je však opatrnější, k cizím lidem je nedůvěřivý a svůj strach dává najevo vrčením. S trochou trpělivosti je z něho báječný kamarád, má rád dlouhé procházky a je velmi čiperný. Potřebuje člověka, který mu dá šanci a trochu času na přivyknutí, odvděčí se svojí láskou a věrností. Bude moc rád u domečku se zahrádkou a jistě by byl šikovný třeba i na agility či na učení různých kouskůKdyž dáte Lumpíkovi šanci, bude to největší miláček  

Siro - č. 787Kříženec pitbula, 2 roky. Siroušek byl ze začátku bojácný, ale vše je už v pořádku, Siroušek dokonce hlídá. Je to takový aktivní pejsek, a proto by rád páníčka, který s ním bude dovádět a sportovat. Pokud se Vám Siroušek líbí, přijďte se na něj podívat.  SIROUŠEK STEJNĚ JAKO OSTATNÍ HLEDÁ PÁNÍČKA, JEN POTŘEBUJE NĚJAKÉHO CO UŽ PODOBNÉHO PEJSKA MĚL, A TO PROTO, ABY TO SPOLU LÉPE ZVLÁDLI.
Pitbullové NEjsou nebezpeční, když k tomu nejsou vedeni. Siro je velmi aktivní, ale neagresivní. 


INFO: o jednotlivých pejsích se dozvíte více na:
http://www.facebook.com/utulek.klasterecn.ohri 
TEL.ČÍSLO: 602 952 692

Lana del Rey for H and M


I´m not a fan of Lana, but she looks fabulous in this collection!






9.25.2012

Stg. Stubby World War 1 hero doggie

Stubby, a pit bull type dog, was a hero of World War I. He is the only dog that has been promoted to Sergeant through combat. He served for 18 months in World War I as part of the 102nd infantry, 26th Division in France. Involved in 17 battles, Stubby did more than just boost the morale of the soldiers in his unit. He was adept at locating wounded soldiers, learned to warn his unit of poison gas attacks and is even responsible for capturing a German spy.
Stubby became part of the army when he one day showed up at Yale Field in New Haven, Connecticut. A group of soldiers were training there and one in particular developed a liking for Stubby. Corporal Robert Conroy hid Stubby on board when it was time to ship out. After serving his 18 months in France, Corporal Conroy smuggled Stubby back home to the United States where he became a celebrity.
Upon his return to the United States, Stubby led parades and met presidents. General John Pershing awarded Stubby a special gold medal for service to his country. He was made a life member of the American Legion, the Red Cross and the YMCA. When Corporal Conroy started at Georgetown Law, Stubby came along and became the Georgetown Hoyas’ mascot. Stubby passed away in 1926 at the age of 9 or 10. His remains are featured at the Smithsonian in the Price of Freedom: Americans at War exhibit and he is also honored with a brick at the United States World War I monument. Today Stubby helps fight the misconception of pit bull type dogs with his story.

copied  http://lifewithdogs.tv

9.24.2012

Lucy needs home!!!


 
DEAR AMERICANS, BESTLY NEW YORKERS!!!
Former breeding machine with awfully broken jaw needs real home with someone who will love her, not use her. Help to share her heart-destroying story, which makes me cry  just when I think of... Monsters broke her jaw to disable her fight with males dog wanted fertilized her. Her loving eyes are still the same as they were before her jaw was broken and her huge heart will give you much love... I Please in her name, help her,


Note from Lucy to ppl who would like to help her find a new home:

“Hi my name is Lucy! I’ve was rescued from the streets of Bogota, Colombia and lived in a foster home over there for about 6 months before coming to the U.S. Prior to my rescue I was beaten by my former owner so badly that my nose and jaw were broken. Both body parts have already healed, but since they never set properly this gave me my uniquely good looks and character. What do you think?

Unfortunately not much can be done about my face unless they break the bones and reset them again, not sure I want to go through that. Whoever did this to me also pulled out some of my canine teeth so I could not fight off the many male dogs that would repeatedly mate with me when I was in heat. Yeah I know, this is a terrible way to live. But although I was used as a breeding machine, by my lucky stars, I somehow got away. Then I was living on the streets, alone, emaciated and pregnant. Then that’s when my angel found me.
Sadly, I’m currently living in boarding and would love to break out of here. If interested in adopting or fostering me please contact my rescue by clicking here Please note that I’m currently staying in NY, and a home visit is required for adoption! Woof!”

More contacts and infos at http://lifewithdogs.tv

Playboy nails !

Hoolleeer!!!

I have new cute nails... it´s lil´ conpesation of my current shape.
I have sweet gentle shiny french manicure with playboy bunnies :_)
4 black, 6 pink - blacks are on middle finger and thumbs and pinks on rest.
I´m sick, I have runny nose and caugh...
But our 1st anniversary is this weekend :_)
And I´m thinking about having dog paw tattoo under my left breast on X-max.

Me and Thappy are well together. She calls me mommy :_)






9.20.2012

Adopce psů z útulku Klášterec nad Ohří

Opět tu mám reprízu pejsků, kteří potřebují zoufale domov.Udělejte dobrý skutek a dejte jim poznat to, co ještě nezažili a to je dobrý domov u hodných lidí.


ŠARYK č.494 pes, kříženec malého vzrůstu. Šaryk je osobitý a čiperný pejsek. Je to psí osobnost, má rád procházky a jen tak se nedá. Člověku, který mu dá šanci ukáže svoji milou povahu. Bude věrným společníkem a mazlíkem. Ideální umístění by byl nějaký vesnický dvoreček, kde by si mohl pobíhat a hlídat svého


ČERTÍK č. 661pes, kříženec střední velikosti, 4 roky. Čertík je k cizím lidem zpočátku odměřený, ale po seznámení to bude milý kamarád a mazlík svých páníčků. Má moc rád procházky, i dlouhé a rád se proběhne.Doufáme, že mu někdo dá šanci a s trochou trpělivosti a uplácením dobrůtkami v něm najde věrného přítele.


Toník - č.765 pes, kříženec parson russel teriéra, 5 - 6 let Toník je v útulku již potřetí. Toník je velmi aktivní a hravý pejsek, je nadšený z jakékoliv aktivity a velmi dobře spolupracuje s člověkem - vhodný pejsek pro agility i výcvik poslušnosti. POTŘEBOVAL BY BÝT ZVÍŘECÍ JEDINÁČEK.


MUFÍK č. 561pes, kříženec středního vzrůstu, cca 5 let.Mufík jei přátelský a kontaktní. Velmi postrádá lidskou společnost a pozornost. Ke svému budoucímu páníčkovi rychle přilne a jelikož je to šikovný a chytrý pejsek, určitě by se naučil spoustu kousků.Díky své milé povaze a radosti ze spolupráce s člověkem je vhodný i pro nějaký psí sport či výcvik poslušnosti.


Lumpík č. 760pes, kříženec (mezi předky možná špic či shiba inu). Je to krásný pejsek zajímavého vzhledu, zatím je však opatrnější, k cizím lidem je nedůvěřivý a svůj strach dává najevo vrčením. S trochou trpělivosti je z něho báječný kamarád, má rád dlouhé procházky a je velmi čiperný. Potřebuje člověka, který mu dá šanci a trochu času na přivyknutí, odvděčí se svojí láskou a věrností. Bude moc rád u domečku se zahrádkou a jistě by byl šikovný třeba i na agility či na učení různých kouskůKdyž dáte Lumpíkovi šanci, bude to největší miláček :


BENÍK č. 748pes, kříženec malého vzrůstu, 6 let. Beníček se dostal do útulku přímo od majitelů z důvodu, že se ohnal po dítěti a kousl ho...co bylo důvodem tohoto jeho jednání už můžeme pouze hádat, ale asi to nebyla jen vina Beníka. Beník je k lidem velice přátelský a mazlivý, moc rád se nechá chovat a mazlit. K menším dětem ho přesto raději nedoporučujeme, ale byl by ideálním společníkem pro starší lidi. Je to malý pejsek, kterého s sebou můžete nosit i v taštičce, je to ideální pejsek i do velkého města.Beník má rád dlouhé procházky, je hravý a kontaktní i k cizím lidem.


BENŽÍK č. 578pes, kříženec malého vzrůstu, 6 letBenžík je pejsek malého vzrůstu, avšak osobité povahy, proto potřebuje páníčka, který ho dokáže zaměstnat a dá mu nejen dostatek lásky, ale i výchovu. Benžík je v kotci naprosto zoufalý, velmi mu chybí lidská společnost a moc si přeje dostat se ven. Potřeboval by už konečně najít domov, kde by se mu někdo věnoval, ale zároveň si ho nenechal přerůst přes hlavu.Benžík má rád dlouhé procházky, navzdory krátkým nožičkám má velkou výdrž a potřebuje utahat.

Buč č. 813 pes, je temperamentní a veselý pejsek, který přinese své nové rodině mnoho radosti a oživení, ale zároveň je potřeba počítat s tím, že pro svoji temperamentní povahu bude potřebovat dostatek pohybu a pozornosti.Je to mladý pes tvárné povahy, který potřebuje ještě dovychovat a naučit slušnému chování při pobytu osamotě, ale při pevném a přitom spravedlivém vedení a možnosti vybít své zásoby energie to půjde.Je vhodný k aktivním lidem, miluje dlouhé procházky. Jsou mu asi tak 4 roky

TEL.: 602 952 692