11.12.2012

MUFÍK NECHCE BÝT NAVĚKY SÁM!!!



MUFÍK č. 561 pes, kříženec středního vzrůstu, cca 6 let. Mufík je velmi přátelský a kontaktní. Velmi postrádá lidskou společnost a pozornost. Ke svému budoucímu páníčkovi rychle přilne a jelikož je to šikovný a chytrý pejsek, určitě by se naučil spoustu kousků. Díky své milé povaze a radosti ze spolupráce s člověkem je vhodný i pro nějaký psí sport či výcvik poslušnosti.


I Mufík letos píše Ježíškovi po několikáté. Již po páté. Mufíkův dopis Ježíškovi.

 Mufík rychle přilne, je kontaktní k cizím lidem tudíž nehrozí žádné problémy s napadením. Potřebuje domov, nejlépe byt, kde bude mít častý kontakt se svými lidmi a bude se moci s nimi mazlit, kdykoliv to půjde.



Mufík je vhodný do početnější rodiny, protože miluje lidi a kontakt s nimi. Neměl by mít problém s dětmi, ale kvůli jeho pokročilejčímu věku se doporučují již starší děti kolem 8+ let, aby měl 6-7 letý Mufík nějakého vrstevníka

STAŇTE SE PRÁVĚ VY JEHO ANDĚLEM STRÁŽNÝM, KTERÝ MU POMŮŽE DOSTAT TAM, KAM PEJSEK S TAKOVOU POVAHOU PATŘÍ! A pokud to nelze, tak alespoň pomožme sdílením Mufíka dále, aby měl větší šance na skvělý domov! 
MUFÍKA SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE (popř. dohodnout se o adopci, ale lépe na čísle uvedeném na obrázku)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!