11.22.2012

MUFÍK PŘESTAL UŽ DOUFAT....

MUFÍK NECHCE BÝT NAVĚKY SÁM!!! 

 Aktualizace k Mufíkovi: Mufíček už je natolik zlomený životem v útulku, že se začal uzavírat do sebe. Jen sedí v koutě a nedoufá v lepší zítřek. Přestal věřit, že lidé by mu mohli dát další šanci... POMOZME MU DOMOV NAJÍT! ON SI TOHLE NEVYBRAL, ON SI TO NEZASLOUŽÍ!!!



MUFÍK č. 561 pes, kříženec středního vzrůstu, cca 6 let. Mufík je velmi přátelský a kontaktní. Velmi postrádá lidskou společnost a pozornost. Ke svému budoucímu páníčkovi rychle přilne a jelikož je to šikovný a chytrý pejsek, určitě by se naučil spoustu kousků. Díky své milé povaze a radosti ze spolupráce s člověkem je vhodný i pro nějaký psí sport či výcvik poslušnosti.


I Mufík letos píše Ježíškovi po několikáté. Již po páté. Mufíkův dopis Ježíškovi.

 Mufík rychle přilne, je kontaktní k cizím lidem tudíž nehrozí žádné problémy s napadením. Potřebuje domov, nejlépe byt, kde bude mít častý kontakt se svými lidmi a bude se moci s nimi mazlit, kdykoliv to půjde.



Mufík je vhodný do početnější rodiny, protože miluje lidi a kontakt s nimi. Neměl by mít problém s dětmi, ale kvůli jeho pokročilejčímu věku se doporučují již starší děti kolem 8+ let, aby měl 6-7 letý Mufík nějakého vrstevníka

STAŇTE SE PRÁVĚ VY JEHO ANDĚLEM STRÁŽNÝM, KTERÝ MU POMŮŽE DOSTAT TAM, KAM PEJSEK S TAKOVOU POVAHOU PATŘÍ! A pokud to nelze, tak alespoň pomožme sdílením Mufíka dále, aby měl větší šance na skvělý domov! 
MUFÍKA SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE (popř. dohodnout se o adopci, ale lépe na čísle uvedeném na obrázku)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!