12.18.2012

LUMPÍK BY CHTĚL K VÁNOCŮM NOVOU RODINU!

LUMPÍK SI PŘEJE JEN NOVÝ DOMOV!!!

LUMPÍK NECHCE BÝT SÁM!!!



č. 760pes, kříženec (mezi předky možná špic či shiba inu). Je to krásný pejsek zajímavého vzhledu, zatím je však opatrnější, k cizím lidem je nedůvěřivý a svůj strach dává najevo vrčením. S trochou trpělivosti je z něho báječný kamarád, má rád dlouhé procházky a je velmi čiperný. Potřebuje člověka, který mu dá šanci a trochu času na přivyknutí, odvděčí se svojí láskou a věrností. Bude moc rád u domečku se zahrádkou a jistě by byl šikovný třeba i na agility či na učení různých kousků. Když dáte Lumpíkovi šanci, bude to největší miláček :)

 Lumpovi je sice 8 let, ale je schopný se stále učit a darovat vám všechnu svou lásku. Chvílimu trvá než přivykne, ale za to vás odmění věrností.

 
BÁSNIČKA OD VĚRKY:Lumpíček nevěří moc člověku,nestrká proto ale hlavu pod deku,naopak vrčí, aby zamaskoval že se bojí,nechce dát najevo, že o páníčka stojí.Ten kdo psům rozumí, hned ho to napadlo,že Lumpíček hraje na lidi divadlo.Kdo dá mu šanci a ukáže, že není se proč bát,stane se Lumpík pro něj bezva kamarád.♥

KAŽDÝ MÁ PRÁVO NA TO ZAŽÍT LÁSKU, PROČ BY ON NEMĚL POZNAT JEJÍ TEPLO ? 
 
POKUD MÁTE O LUMPÍKA ZÁJEM NEBO BYSTE CHTĚLI SDÍLET JEHO PŘÍBĚH NA FB PAK NAVŠTIVTE JEHO ODKAZ V POSTRANNÍM SLOUPCI! 
BUĎTE TO PRÁVĚ VY, KDO BUDE JEHO SPLNĚNÝM PŘÁNÍM!!! BUDOU VÁNOCE A LUMPÍK BY JE CHTĚL STRÁVIT S NOVOU RODINOU!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!