10.29.2012

BOJAR HLEDÁ SVÉ LIDÍ!!! PSAL O TOM JEŽÍŠKOVI!


BOJAR: č. 524 německý ovčák mohutného vzrůstu, cca 65 cm v kouhoutku, 7 - 8 let. Bojárek je v útulku již 6 let, ale stále doufá v nový domov. Bohužel podobných pejsků je v útulcích mnoho a tak se na Bojárka ještě páníček nedostal. Je to velmi milý, mazlivý a hodný pejsek. Má dobráckou a přátelskou povahu, avšak díky svému vzrůstu budí za plotem respekt již svou přítomností. Je vhodný na dobře oplocenou zahrádku i do kotečku s výběhem na zahradu. Má moc rád lidi a jejich společnost, svému novému páníčkovi bude věrným kamarádem.

Bojárek také psal Ježíškovi. Přiznává, že letos poprvé, ale o to více to svědčí o jeho touze po domově! Bojrákův dopis Ježíškovi 


 
 Bojárek je vitální pes, který potřebuje jen pár věcí. Lidé, které by miloval a zahrádku, na které by byl. Bojar sice budí respekt, ale jak jde vidno na fotkách, je to obrovský mazlíček. S ostatními psíky se snáší dobře a je kontaktní jak ke psům, tak k lidím.




DEJTE PRÁVĚ VY BOJÁRKOVI ŠANCI UŽÍT SI SVOU RODINU DŘÍVE NEŽ ÚPLNĚ ZESTÁRNE! BUĎTE PRÁVĚ VY JEHO RODINOU, KTERÁ HO NA ZIMU BUDE MÍT U SEBE, ABY SE JIM PAK MOHL ODVDĚČIT! ZIMA JE VŽDY DLOUHÁ, VÁNOCE JSOU SMUTNÉ OBDOBÍ BEZ BLIŽNÍCH!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!