10.01.2012

MUFÍK HLEDÁ DOMOV !!!


MUFÍK č. 561 pes, kříženec středního vzrůstu, cca 5 let. Mufík je přátelský a kontaktní. Velmi postrádá lidskou společnost a pozornost. Ke svému budoucímu páníčkovi rychle přilne a jelikož je to šikovný a chytrý pejsek, určitě by se naučil spoustu kousků.Díky své milé povaze a radosti ze spolupráce s člověkem je vhodný i pro nějaký psí sport či výcvik poslušnosti.
 


Mufík rychle přilne, je kontaktní k cizím lidem tudíž nehrozí žádné problémy s napadením. Potřebuje domov, nejlépe byt, kde bude mít častý kontakt se svými lidmi a bude se moci s nimi mazlit, kdykoliv to půjde.

BÁSNIČKA OD VĚRKY:Mufíček přírůstek nový,neví jak to tady chodí.Doufáme, že zjišťovat to nebude mít čas,protože odveze ho někdo z vás.Nenechte ho okusit čekání,nenechte ho zjistit, jaké je to zklamání,když zkejsnul by tady jako druzí,někomu se přece líbit musí.Je chytrý, hodný a přilne k člověku,dejte mu domov a lehne si na deku,tam spát bude jako klubíčko,Mufíček má zlaté srdíčko...♥


Budete to právě vy, kdo mu dá to, to po čem tolik touží? Kdo mu dá možnost začát znovu? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!