10.04.2012

LUMPÍK NECHCE BÝT SÁM!!!



č. 760pes, kříženec (mezi předky možná špic či shiba inu). Je to krásný pejsek zajímavého vzhledu, zatím je však opatrnější, k cizím lidem je nedůvěřivý a svůj strach dává najevo vrčením. S trochou trpělivosti je z něho báječný kamarád, má rád dlouhé procházky a je velmi čiperný. Potřebuje člověka, který mu dá šanci a trochu času na přivyknutí, odvděčí se svojí láskou a věrností. Bude moc rád u domečku se zahrádkou a jistě by byl šikovný třeba i na agility či na učení různých kousků. Když dáte Lumpíkovi šanci, bude to největší miláček :)

 Lumpovi je sice 8 let, ale je schopný se stále učit a darovat vám všechnu svou lásku. Chvílimu trvá než přivykne, ale za to vás odmění věrností.

 
BÁSNIČKA OD VĚRKY:Lumpíček nevěří moc člověku,nestrká proto ale hlavu pod deku,naopak vrčí, aby zamaskoval že se bojí,nechce dát najevo, že o páníčka stojí.Ten kdo psům rozumí, hned ho to napadlo,že Lumpíček hraje na lidi divadlo.Kdo dá mu šanci a ukáže, že není se proč bát,stane se Lumpík pro něj bezva kamarád.♥

KAŽDÝ MÁ PRÁVO NA TO ZAŽÍT LÁSKU, PROČ BY ON NEMĚL POZNAT JEJÍ TEPLO ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!