9.30.2012

BENŽÍK HLEDÁ SPRÁVNÉHO PÁNA, KTERÝ HO BUDE VÉST



BENŽÍK č. 578 pes, kříženec malého vzrůstu, 6 let; Benžík je pejsek malého vzrůstu, avšak osobité povahy, proto potřebuje páníčka, který ho dokáže zaměstnat a dá mu nejen dostatek lásky, ale i výchovu. Benžík je v kotci naprosto zoufalý, velmi mu chybí lidská společnost a moc si přeje dostat se ven. Potřeboval by už konečně najít domov, kde by se mu někdo věnoval, ale zároveň si ho nenechal přerůst přes hlavu. Benžík má rád dlouhé procházky, navzdory krátkým nožičkám má velkou výdrž a potřebuje utahat.
 Benžík potřebuje zkušeného psího pána, který ho naučí poslušnosti a bude mít u toho velkou trpělivost. Benžík moc poslouchat neumí, protože do útulku ho odložili jako štěně. Benžík je zdravý, aktivní a dá se v případě potřeby nosit i v kabele, ale to není třeba protože má silnou stavbu nohou i celého těla. Díky malému vzrůstu nehrozí problémy s klouby nebo svaly. 
BÁSNIČKA OD VĚRKY:
Benžík je osobnost pro zkušeného psovoda,který ví, že pokora a poslušnost je výhoda. V kotci je Benžík zoufalý jak pták žal,není tu nikdo, kdo svobodu by mu dal.Nenech se zmást jeho krátkými nožkami,ten horu by zdolal, než sjel bys ji běžkami.Aktivní psík plný elánu,potřebuje utahat hned po ránu.Za život plný pohybu získáte kámoše,který nikdy neleze doma do koše.♥
DÁTE MU PRÁVĚ VY ŠANCI, ABY SE NAUČIL BÝT VĚRNÝM SPOLEČNÍKEM A TVOREM, KTERÝ VÍ, CO JE TO PRAVÁ LÁSKA???

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!