7.07.2012

Fashion News

Hollleeer!!!
Today I don´t like I shall post my own photos or anything about me.
So I decided to post some fashion and style news for you, guys :_))

High Waist-Chest trousers - new stylished overall for classy ladies - I like it a lot so if you have body to wear things like this, go for it!!!

 
Diffrent Themed Bikini Bra - I posted it before here, but I find new versions of these bras so here it goes! (get it on Dessue.cz from Freegun)

Louis Vuitton 

Passport/License - wanna travel for vacation or holidays in luxury style? GET IT!!!
New scarfs´ collection - LV brings us a new themed scarfs for ambitious and succesfull women. It brings new fresh air to classic and typical LV style.



Jason Wu - Resort for 2013
 Jason Wu tried to make vintage look futuristic and classic once in while. Theese new dresses will look great with sandals, flip flops, heels or boots. Collor combinations and stylish themes make this collection really good choice.

Versace - Haute Couture Fall 2012
 Donattela Versace is one of the most wanted and most talented fashion desinger in present. And for Fall 2012 she brought us a bohemic, luxury and godness look in the form of Silk in PVC. Even thru Donattela doesn´t know how to make herself beautiful, she knows how to desing dress for beautifull people. 

IN THE END OF THIS ARTICLE I POST SOME OF MY THESE DAYS SINS:
Coca-Cola, the best coke in the world!

Toasts!!! Easy and quickly food for summer it´s ideal!
 Gelé, Ice-cream and toasts :_D Hope It´s not about to kill me soon xD
 

2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že se vysoký pas opět vrací, protože ženám krásně prodlužuje nohy a nekoukají nám zadky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak třeba já nemůžu mít vyoský pas - mám velikej zadek a mám ho ráda, takže ho i ráda ukazuju a zvýrazňuju, kromtoho mám velké bříško a vysoký pas mně škrtí přes macíka xDD Taky mám krátký tělo a dlouhé nohy, takže bych v těch kalhotech vypadala jako Strýček Pompo, ale jak jsem psala - kdo má postavu na to, tohle nosit, tak ať toho využije.
    Nejspíš víš, že Nicki Minaj si nechala zvětšit svůj už tehdy velký zadeček a furt nosí bomby do pasu přes celej zadek - to ale zadečkům pevným a kulatým nesluší, což u ní jako modní průkopnice nechápu :_)

    OdpovědětVymazat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!