9.20.2012

Adopce psů z útulku Klášterec nad Ohří

Opět tu mám reprízu pejsků, kteří potřebují zoufale domov.Udělejte dobrý skutek a dejte jim poznat to, co ještě nezažili a to je dobrý domov u hodných lidí.


ŠARYK č.494 pes, kříženec malého vzrůstu. Šaryk je osobitý a čiperný pejsek. Je to psí osobnost, má rád procházky a jen tak se nedá. Člověku, který mu dá šanci ukáže svoji milou povahu. Bude věrným společníkem a mazlíkem. Ideální umístění by byl nějaký vesnický dvoreček, kde by si mohl pobíhat a hlídat svého


ČERTÍK č. 661pes, kříženec střední velikosti, 4 roky. Čertík je k cizím lidem zpočátku odměřený, ale po seznámení to bude milý kamarád a mazlík svých páníčků. Má moc rád procházky, i dlouhé a rád se proběhne.Doufáme, že mu někdo dá šanci a s trochou trpělivosti a uplácením dobrůtkami v něm najde věrného přítele.


Toník - č.765 pes, kříženec parson russel teriéra, 5 - 6 let Toník je v útulku již potřetí. Toník je velmi aktivní a hravý pejsek, je nadšený z jakékoliv aktivity a velmi dobře spolupracuje s člověkem - vhodný pejsek pro agility i výcvik poslušnosti. POTŘEBOVAL BY BÝT ZVÍŘECÍ JEDINÁČEK.


MUFÍK č. 561pes, kříženec středního vzrůstu, cca 5 let.Mufík jei přátelský a kontaktní. Velmi postrádá lidskou společnost a pozornost. Ke svému budoucímu páníčkovi rychle přilne a jelikož je to šikovný a chytrý pejsek, určitě by se naučil spoustu kousků.Díky své milé povaze a radosti ze spolupráce s člověkem je vhodný i pro nějaký psí sport či výcvik poslušnosti.


Lumpík č. 760pes, kříženec (mezi předky možná špic či shiba inu). Je to krásný pejsek zajímavého vzhledu, zatím je však opatrnější, k cizím lidem je nedůvěřivý a svůj strach dává najevo vrčením. S trochou trpělivosti je z něho báječný kamarád, má rád dlouhé procházky a je velmi čiperný. Potřebuje člověka, který mu dá šanci a trochu času na přivyknutí, odvděčí se svojí láskou a věrností. Bude moc rád u domečku se zahrádkou a jistě by byl šikovný třeba i na agility či na učení různých kouskůKdyž dáte Lumpíkovi šanci, bude to největší miláček :


BENÍK č. 748pes, kříženec malého vzrůstu, 6 let. Beníček se dostal do útulku přímo od majitelů z důvodu, že se ohnal po dítěti a kousl ho...co bylo důvodem tohoto jeho jednání už můžeme pouze hádat, ale asi to nebyla jen vina Beníka. Beník je k lidem velice přátelský a mazlivý, moc rád se nechá chovat a mazlit. K menším dětem ho přesto raději nedoporučujeme, ale byl by ideálním společníkem pro starší lidi. Je to malý pejsek, kterého s sebou můžete nosit i v taštičce, je to ideální pejsek i do velkého města.Beník má rád dlouhé procházky, je hravý a kontaktní i k cizím lidem.


BENŽÍK č. 578pes, kříženec malého vzrůstu, 6 letBenžík je pejsek malého vzrůstu, avšak osobité povahy, proto potřebuje páníčka, který ho dokáže zaměstnat a dá mu nejen dostatek lásky, ale i výchovu. Benžík je v kotci naprosto zoufalý, velmi mu chybí lidská společnost a moc si přeje dostat se ven. Potřeboval by už konečně najít domov, kde by se mu někdo věnoval, ale zároveň si ho nenechal přerůst přes hlavu.Benžík má rád dlouhé procházky, navzdory krátkým nožičkám má velkou výdrž a potřebuje utahat.

Buč č. 813 pes, je temperamentní a veselý pejsek, který přinese své nové rodině mnoho radosti a oživení, ale zároveň je potřeba počítat s tím, že pro svoji temperamentní povahu bude potřebovat dostatek pohybu a pozornosti.Je to mladý pes tvárné povahy, který potřebuje ještě dovychovat a naučit slušnému chování při pobytu osamotě, ale při pevném a přitom spravedlivém vedení a možnosti vybít své zásoby energie to půjde.Je vhodný k aktivním lidem, miluje dlouhé procházky. Jsou mu asi tak 4 roky

TEL.: 602 952 692

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!