9.29.2012

BENÍK TAKÉ POTŘEBUJE DOMOV!



BENÍK č. 748 pes, kříženec malého vzrůstu, 6 let. Beníček se dostal do útulku přímo od majitelů z důvodu, že se ohnal po dítěti a kousl ho...co bylo důvodem tohoto jeho jednání už můžeme pouze hádat, ale asi to nebyla jen vina Beníka. Beník je k lidem velice přátelský a mazlivý, moc rád se nechá chovat a mazlit. K menším dětem ho přesto raději nedoporučujeme, ale byl by ideálním společníkem pro starší lidi. Je to malý pejsek, kterého s sebou můžete nosit i v taštičce, je to ideální pejsek i do velkého města. Beník má rád dlouhé procházky, je hravý a kontaktní i k cizím lidem. Nedoporučujeme k rodinám s dětmi, je vhodný pro dospělé bez dětí a nebo k párům za středním věkem, kterým už děti už odrostly a nebo k rodinám s dětmi 12+ let.   
Beníkovi je sice už 6 let, ale stále je to malinkatý pejsek. Pokud nějaká slečna hledá kabelkového pejska, ale přitom měla jedinečného společníka a zároveň by mu dávala velkou lásku, byl by pro ni ideální. Beník je naprosto zdravý pejsek, a jediným problémem u něj jsou špatné zážitky s dětmi, kvůli čemuž se dostal právě do útulku. NIKDY NENÍ VINA POUZE NA PSOVI. Pokud psu nikdo neubližuje 
a nedělá, co by ho mohlo dráždit pes nikdy nevystartuje. 

ZDRAVÝ, AKTIVNÍ A PŘITOM PŘÍTULNÝ PEJSEK - VEJDE SE DO KABELKY. Díky malému vzrůstu nehrozí potíže s klouby nebo svaly.



KAŽDÝ POTŘEBUJE LÁSKU, PROČ BY JI ON NEMĚL MÍT?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!