9.26.2012

Adopce psů z Útulku Klášterec nad Ohří


BOJAR: č. 524 německý ovčák mohutného vzrůstu, cca 65 cm khv, 7 - 8 let. Bojárek je v útulku již 4 roky, ale stále doufá v nový domov. Bohužel podobných pejsků je v útulcích mnoho a tak se na Bojárka ještě páníček nedostal. Je to velmi milý, mazlivý a hodný pejsek. Má dobráckou a přátelskou povahu, avšak díky svému vzrůstu budí za plotem respekt již svou přítomností.Je vhodný na dobře oplocenou zahrádku i do kotečku s výběhem na zahradu. Má moc rád lidi a jejich společnost, svému novému páníčkovi bude věrným kamarádem.

 
Buč č. 813 pes, je temperamentní a veselý pejsek, který přinese své nové rodině mnoho radosti a oživení, ale zároveň je potřeba počítat s tím, že pro svoji temperamentní povahu bude potřebovat dostatek pohybu a pozornosti.Je to mladý pes tvárné povahy, který potřebuje ještě dovychovat a naučit slušnému chování při pobytu osamotě, ale při pevném a přitom spravedlivém vedení a možnosti vybít své zásoby energie to půjde.Je vhodný k aktivním lidem, miluje dlouhé procházky. Jsou mu asi tak 4 roky 

 
Lumpík č. 760pes, kříženec (mezi předky možná špic či shiba inu). Je to krásný pejsek zajímavého vzhledu, zatím je však opatrnější, k cizím lidem je nedůvěřivý a svůj strach dává najevo vrčením. S trochou trpělivosti je z něho báječný kamarád, má rád dlouhé procházky a je velmi čiperný. Potřebuje člověka, který mu dá šanci a trochu času na přivyknutí, odvděčí se svojí láskou a věrností. Bude moc rád u domečku se zahrádkou a jistě by byl šikovný třeba i na agility či na učení různých kouskůKdyž dáte Lumpíkovi šanci, bude to největší miláček  

Siro - č. 787Kříženec pitbula, 2 roky. Siroušek byl ze začátku bojácný, ale vše je už v pořádku, Siroušek dokonce hlídá. Je to takový aktivní pejsek, a proto by rád páníčka, který s ním bude dovádět a sportovat. Pokud se Vám Siroušek líbí, přijďte se na něj podívat.  SIROUŠEK STEJNĚ JAKO OSTATNÍ HLEDÁ PÁNÍČKA, JEN POTŘEBUJE NĚJAKÉHO CO UŽ PODOBNÉHO PEJSKA MĚL, A TO PROTO, ABY TO SPOLU LÉPE ZVLÁDLI.
Pitbullové NEjsou nebezpeční, když k tomu nejsou vedeni. Siro je velmi aktivní, ale neagresivní. 


INFO: o jednotlivých pejsích se dozvíte více na:
http://www.facebook.com/utulek.klasterecn.ohri 
TEL.ČÍSLO: 602 952 692

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!