9.27.2012

ŠARYK STÁLE POTŘEBUJE DOMOV

Toto je Šaryk, kromě špatných zoubků (které jsou v jeho věku naprosto normálním problémem, který se dá lehce řešit dentálními tyčinkami, které slouží i jako pamlsek), je naprosto v pořádku. V jeho jménu, strašně moc prosím někoho, kdo by si ho zval a udělal mu krásné babí léto z podzimu jeho života.

ŠARYK č.494 pes, kříženec malého vzrůstu. Šaryk je osobitý a čiperný pejsek. Je to psí osobnost, má rád procházky a jen tak se nedá. Člověku, který mu dá šanci ukáže svoji milou povahu. Bude věrným společníkem a mazlíkem. Ideální umístění by byl nějaký vesnický dvoreček, kde by si mohl pobíhat a hlídat svého nového pána. Ale v případě, že máte jen byt, tak stačí pravidelné procházky (minimum 4 krát denně - je to starý pejsek), kde se vyběhá a protáhne. V Ciboušově je nejdéle právě on. Je vhodný pro rodiny s dětmi (od 5-6 let), ale bylo by vhodnější, aby byl u někoho, kdo rozumí starším pejskům a má s nimi zkušenosti.

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!