9.17.2012

Adopce Psů z útulku Klášterec nad Ohří

Tento příspěvek věnuji zejména českým návšténíkům mé stránky. Důvodem je pomoc psům v nouzi - konkrétně z Útulku Klášterec nad Ohří. Je tam několik starších a velmi starých pejsků, kterých se páníčkové zřekli nebo je vyhodili. Spousta z nich byla v tomto úspěšném týdnu adoptována díky pomoci sdílením facebook uživatelů. Chci pomoc ještě o něco více a proto prosím - lidi, kteří chtějí pejska, aby udělali ten nejlidštější čin a adoptovali místo kupování a aby si vzali nějakého staršího psíčka, aby mu pomohli dožít šťastně a spokojeně v teple domova. Fámy o špatném chování psů z útulků bych mohla vyvracet několika případy. POMOZTE TĚM, KTEŘÍ TO POTŘEBUJÍ - KTEŘÍ POTŘEBUJÍ VÁS.

Dnes tu máme především starší pejsky, ale o nic méně milé a nic méně krásné....
http://www.facebook.com/utulek.klasterecn.ohri 
TEL.ČÍSLO: 602 952 692


LUMPÍK
Pejsek spíše pro trpělivější a ochotnější pejskaře, který ale každou věnovanou vteřinu odmění láskou v očích.

ČERTÍK (na fotce vlevo, černý)

Myslím, že ČERTÍKOVI už bude víc než 6 let, ale stále má spoustu lásky, kterou by vám mohl dát. 

 BENÍK

 Maličký kříženec německého ovčáka a jiného malého plenema. Asi pět let, samostatný ale přítulný mazlíček pro zimní večery v posteli nebo letní válení se na zahradě.
Informace na čísle nebo na webu

 BOJAR

 Starý německý ovčák, velký pes s upřenýma pronikavýma očima, které by zoufale rády laskavě hleděly do očí pánam který mu dá vytoužený domov a teplo, které k tomu patří.
Informace na čísle nebo na webu

MUFÍK

 Psíček středního vzrůstu s milým obličejíkem a přítulnou povahou, potřebou se mazlit a tulit. Hledá páníčka, který mu bude láskyplně hlavu hlavu a drbat bříško.
Informace na čísle nebo na webu

TONÍK
 Vysmátý a bělostný s očičkami jako korálky, perfektní chrup a malý vzrůst ideální do bytu, je velmi malinký, má veselou povahu a ňoumískový pohled.
Informace na čísle nebo na webu

4 komentáře:

  1. Obdivuji tě, že takhle pomáháš zvířatům. Já milovník všech živých tvorů a hlavně těch chlupatých, jsem také posílala hned několik peticí, musím říct, že je to dobrý pocit.
    Kdybych měla dvůr, brala bych jednoho nebo dva všemi deseti. Pejsci, kteří jsou zavření v bytě, mi přijdou ale jako chudáci ve vězení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je jich v bytě víc než dva nebo tři (musí to být ale taky velký byt) tak jsou tam nacpáni. Já bych si vzala do bytu max. dva. Když se mají rádi a člověk má na ně čas je to v pořádku mít je v bytě. Já ale vyznávám, že pokud jsi v bytě tak víc jak jednoho útulkáře doma mít nemůžeš. Vzala bych si nějakého ale Ťapinka by se trápila - je hrozně užárlená.
      Snažím se udělat aspoň malinkou pomoc těmhle miláčkům. Pokud můžeš sdílej to kdekoliv, jsou to zlomený dušičky :_(((

      Vymazat
    2. To máš zase pravdu, některá plemena musí být jen v bytě, například nějaký bytový palácová psík, či čivava a podobní mrňousci a přecpaný byt psíkama také není v pořádku.
      Pokusím se to rozšířit i dále :-) Není nic hrošího, než si pořídit psa jen na chvilkovou radost a poté ho odstrčit do útulku v nejhorším případě v krabici u silnice.

      Vymazat
    3. naše Ťaspinka je takovej střední pes a spíš záleží na nátuře toho psa. Aktivního psa určitě nemůžeš mít v bytě, když ho neumíš venku unavit. Ex-přítel měl labradora ve 2+1 (bydlelo tam pět lidí) a ten byl taky v pohodě, ikdyž jsem často nesouhlasila s jejich péčí, tak ten pes měl takovou náturu že v bytě mu bylo fakt nejlíp.

      Vymazat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!