9.16.2012

Dog Adoption in Czech Republic - Adopce Psů z útulku Klášterec nad Ohří

Tento příspěvek věnuji zejména českým návšténíkům mé stránky. Důvodem je pomoc psům v nouzi - konkrétně z Útulku Klášterec nad Ohří. Je tam několik starších a velmi starých pejsků, kterých se páníčkové zřekli nebo je vyhodili. Spousta z nich byla v tomto úspěšném týdnu adoptována díky pomoci sdílením facebook uživatelů. Chci pomoc ještě o něco více a proto prosím - lidi, kteří chtějí pejska, aby udělali ten nejlidštější čin a adoptovali místo kupování a aby si vzali nějakého staršího psíčka, aby mu pomohli dožít šťastně a spokojeně v teple domova. Fámy o špatném chování psů z útulků bych mohla vyvracet několika případy. POMOZTE TĚM, KTEŘÍ TO POTŘEBUJÍ - KTEŘÍ POTŘEBUJÍ VÁS.
http://www.facebook.com/utulek.klasterecn.ohri 
TEL.ČÍSLO: 602 952 692

ŠARYK

Šarykovi je kolem 10ti let, půlku z toho prožil v útulku- Jedna zlomená dušička, která potřebuje berličku. KŘÍZENEC, 10 LET, MÁ ŠPATNÉ ZOUBKY, VESELÁ POVAHA, ČILÁ NÁTURA. Na fotce s dobrovolnicí útulku. 
Informace na čísle nebo zde

BUČ



























Buč je svalnatý jezevčík, který je však miláček,
Informace o Bučovi na čísle nebo na stránce zde

SIRO

 SIROUŠEK STEJNĚ JAKO OSTATNÍ HLEDÁ PÁNÍČKA, JEN POTŘEBUJE NĚJAKÉHO CO UŽ PODOBNÉHO PEJSKA MĚL, A TO PROTO, ABY TO SPOLU LÉPE ZVLÁDLI.
Pitbullové NEjsou nebezpeční, když k tomu nejsou vedeni. Siro je velmi aktivní, ale neagresivní.
Informace o Sirovi na čísle nebo zde

DRAK

HLEDÁ PÁNÍČKA S TRPĚLIVOSTÍ A ZAHRADoU, KDE SE SPOLU NAUČÍ ŽÍT! MOC VÁS VŠECHNY PROSÍME, JE VELKÝ PES A POTŘEBUJE DLOUHÉ PROCHÁZKY....
Velmi energický a aktivní, potřebuje pevnější vedení (nikoliv ruku!) ale odvděčí se láskou a oddaností.
Informace na čísle nebo zde

Další pejci, kteří hledají domov jsou zde na stránce ----> http://www.facebook.com/media/set/?set=a.121090437996431.17786.100002864276840&type=3

2 komentáře:

  1. Moc pěkné! Děkuju za pejsky. :) Ať se daří!Daria Lysáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neděkujte :_)) jsem ráda, že můžu alespoň minimálně pomoci

      Vymazat

Největší radost mi udělá, když moje příspěvky pomohou najít domov pejskům, které sem dávám. // The biggest joy I will feel, when my entries will help to find home to dogs I post here.

NEKUPUJTE - ADOPTUJTE // DONT BUY - ADOPT A PET!!!